Despre noi

Despre noi

MB95 s-a impus pe piata din Romania a accesoriilor auto ca o companie care a pus pe primul loc calitatea intr-o gama de produse care se remarca prin diversitate si adaptabilitate: covoare de interior auto / covorase auto / covorase masina / presuri auto, covoare de portbagaj / covorase protectie portbagaj, capace roti auto, aparatoare de noroi auto.

Maturitatea pietei poloneze de profil a insemnat si posibilitatea aplicarii in Romania a unui standard de calitate atat de ravnit de cumparatorii aflati in permanenta cautare a unor produse adecvate cerintelor lor.

Astfel, inca din 1996 MB95 a devenit unic distribuitor in Romania a companiilor poloneze Jestic si Rezaw-Plast pentru o gama de produse competitive aflate pe un palier reprezentat de multi ofertanti. Produsele noastre ating standarde de calitate inalte, de la covoare auto / covorase auto / covorase interior / presuri auto, covoare portbagaj / covorase protectie portbagaj / covorase automobil  pana la aparatoare de noroi auto.

In conditiile unui regim concurential puternic, produsele noastre au castigat increderea clientilor fiind in acest moment pozitionate in partea cea mai competitiva a pietei de profil.

Toate produsele prezentate (covoare de interior auto / covorase auto / covorase masina / presuri auto, covoare de portbagaj / covorase protectie portbagaj, capace roti auto, aparatoare de noroi auto) corespund normelor de calitate ISO 9001 si au certificat de omologare RAR - OCP Nr. 1393