Covorase Interior Auto Cauciuc MERCEDES GLE dupa 2015 Gri

19500RON cu TVA
  • Mercedes
  • Covorașe tăviță - Gri
Cart Modal

Setul de Covorase Interior Auto Cauciuc Cauciuc MERCEDES GLE dupa 2015 Gri este fabricat dintr-un material de foarte buna calitate.Covorasele Interior Auto Cauciuc MERCEDES GLE dupa 2015 Gri au marginile prevazute cu o bordura inalta,cu rol in retinerea in interior atat a mizeriei,cat si a lichidului prezent accidental.Covoarele auto de interior dispun,de asemenea,de butoni de fixare in podea ce se pozitioneaza exact in punctele definite din mocheta autoturismului.Mecanismul extrem de simplu de fixare asigura curatarea covoarelor de interior extrem de simplu si rapid.

Livrarea comenzii dvs. de covorase auto se face prin curier rapid cu plata ramburs, urmand ca la livrare, sa platiti curierului costurile de transport astfel:

Pentru 1 Set comandat pretul transportului este de 20 lei.
Pentru fiecare set suplimentar comandat se adauga 4 lei / set.

Transport

Prin curier, oriunde în țară

Calitate

Produse conforme cu standardele ISO 9001

Consultanță

Te ajutăm să găsești produsul de care ai nevoie

Varietate

Produse pentru peste 25 de branduri de mașini

Despre MB’95

Ne-am impus pe piata din Romania a accesoriilor auto ca o companie care a pus pe primul loc calitatea intr-o gama de produse care se remarca prin diversitate si adaptabilitate: covoare de interior auto din cauciuc si mocheta, covoare de protectie pentru portbagaj, capace pentru roti, aparatoare de noroi auto. Din 1996 am devenit unicul distribuitor in Romania pentru produsele companiilor poloneze Jestic si Rezaw-Plast.

Unde ne gasesti

  • Str. George Cosbuc, nr.40 Bis, Pitesti
  • Luni - Vineri - 08:00 - 17:00
Contact