Covorașe auto

Pastreaza-ti masina la fel de curata ca in prima zi cu o gama completa de covorase si presuri auto cu modele dedicate pentru toate brandurile de masini, cu forme si dimensiuni exacte pentru fiecare interior al autovehiculului dumneavoastra.

Toate produsele sunt fabricate in conformitate cu standardele ISO 9001 si au o calitate chimica deosebita a cauciucului din care sunt facute, astfel ca nu au niciun miros neplacut, rezista la un timp indelungat de utilizare fara a-si modifica proprietatile initiale si se curata foarte usor. Totodata, ele vin cu butoni de fixare in mocheta masinii pentru a se monta usor si a nu se deplasa din loc, ajutand astfel la evitarea anumitor acidente.

Covorasele auto de interior sunt tip tavita - au borduri inalte, pronuntate pe tot conturul lor, care retin foarte eficient murdaria, impuritatile, lichidele, zapada, apa sau nisipul. Toate produsele sunt fabricate in Polonia acestea fiind din cauciuc 100%. Oriunde ai fi sau oricare ar fi vremea de afara, poti fi sigur ca masina ta ramane curata. Covorasele sunt disponibile pe culoarea negru,iar anumite modele sunt si pe gri sau bej.

Important: Pretul covoraselor include si butonii de fixare in podea.

*PRETUL AFISAT INCLUDE TVA.

Arata 1 - 30 din 1.312 rezultate

Contact

Daca nu ati gasit produsul pe care il cautati, contacti-ne prin telefon sau email si un consultant va va indruma pentru a gasi produsul dorit.